Zelená Voda - Nové Mesto nad Váhom

Pridal/a Brano dňa

Stará známa FKK pláž na Zelenej vode (pri Novom Meste nad Váhom), severná strana. Prístup popri jazeru Zelená voda (od NMnV) ale aj od Beckova ponad diaľnicu D1.  Zaparkované autá, motorky, my chodíme bicyklom z Trenčína. Nudistami urobené terasy, dosť málo miesta na môj vkus. Strmé brehy pri vstupe do vody. V r.2017 a 2018 boli prítomné vodné rastliny, asi závisí aj od sezóny.  Tento rok (2019) ešte nenavštívené. V prírode, bez sociálnych a iných zariadení. Voda bola v poriadku - čistota ako v celom jazere Zelená voda.

Vzhľadom na horeuvedené nevhodné pre rodiny s deťmi. (hneď hlboká voda, málo miesta)

GPS: 48.78267879988008, 17.875519431403518     

Ahoj Braňo,

budem rád ak dáš vedieť ako to na tejto lokalite vyzerá a či je ešte stále funkčná, resp. vhodná na kúpanie. Ak by to tak bolo, budem rád ak ju pridáš medzi existujúce lokality. Samozrejme, nemusíme čakať na Braňa, pokiaľ na túto lokalitu chodieva toto leto nikto iný.

Podstatné je aby to bola aktuálna informácia (teda z tohto leta), nakoľko chceme mať na webe aktuálne údaje - hlavne preto sme slepo neskopírovali všetky lokality zo starého webu, ale pridávame ich postupne tak ako sa dozvedáme o ich skutočnom aktuálnom stave.

Nech už nám dá o tejto lokalite vedieť ktokoľvek (prípadne rovno lokalitu pridá), bude super ak k nej pridá aj aktuálne foto do galérie.

Pokiaľ si na pridanie lokality sám netrúfaš (je to jednoduché), stačí ak nám všetky údaje pošleš prípadne napíšeš sem do komentára a mi to radi spravíme za teba.

S pozdravom,

Matúš

Boli sme tam predvčerom (nedela 11.8.2019 poobede) na bicykloch z TN, voda OK, žiadne rastliny, 5-7 ľudí na pláži, preto foto nerobené. 

S pozdravom, B.

Posledne 2 leta sme tam boli dost casto maj-september, rastliny tohto roku temer ziadne, minuly rok iba trochu kde-tu. Ludi nie prilis vela, stamgasti to drzia dobre pod kontrolou, bezpecna a uvolnena nuda pre kazdeho, nikto nikoho neocumuje, voda velmi prijemna...

Lucia betton (bez overenia)

Ne, 19.06.2022 - 10:46

Dobry den
Mam otazku ci je vstup volny alebo sa treba prihlasit do asociacie naturistes
S mojim manzelom by sme mali zaujem
Dakujeme

Pridať nový komentár

  • Komentár prihláseného užívateľa sa zobrazí okamžite.
  • Komentár neprihláseného užívateľa sa zobrazí až po schválení (zvyčajne do niekoľkých hodín).