BATIZOVCE

Pridal/a puma11 dňa

NIEJAKA ZENA V OKOLIE POPRAD KEZMAROK SNV CO MA RADA NUDIZMUS NA ZOZNAMENIE SPOLOCNE NUDAOPALOVANIE V TOMTO ROKU? VEK OD X-X rokov

Kým minulý rok sme sa lúčili s Batizovcami plní nádeje, toto leto už zhasla. Ľudia sú skratka nepoučitelní. Skoro všetko, čo sme budovali minulý rok, je preč, ostala akurát nová čistinka nudapláže, ktorú sme vytvorili. Ale inak samotní nudisti zmizli. V  júni tam nebol skoro nikto, akurát začiatkom júla pred večerom sme sa tam na chvíľu zišli nudisti na tej čistinke. Aj to nám pokazil náladu jeden blbý fajčiar, ktorý ešte len tam prišiel, hodil veci na zem a hneď si zapaľoval cigaretu. Máme tam dohodu, že na tej čistine sa nefajčí a kto si chce zapáliť, nech ide ďalej. Pekne mu to povedala nudistka, on sa urazil, začal tam nahnevane hovoriť, že nech mu ukažeme zákon, ktorý mu zakazuje tam fajčiť. Potom si ešte arogantne zapálil ďalšiu, začali sa hádať, nudistka si zobrala veci, odišla a odvtedy zatiaľ som ju tam nevidel. A bol som jediný, kto sa jej zastal, ostatní boli ticho. Bola to jediná nudistka, ktorú som  tam videl tento rok a zároveň vtedy sme sa jediní krát zišli na tej čistinke aspoň čo ja chodím. Zvyšok čo som tam bol, tak nudistov je veľmi málo, väčšinou tak 1 až 3 a každý je samostatný.  Keby sme boli skupina nudistov na tej čistinke ako minulý mesiac v auguste, tak nie je problém pre nudistov zapadnúť v skupinke nudistov  pred očami textilákov. Ale keď blízko textilákov je len jeden nudista a púta pozornosť, tak to je pre mnohých nudistov nepríjemný pocit, preto tam proste už nechodia. Naposledy čo som tam bol, nudisti tam boli, ale naša nudapláž prázdna - nerozumiem týmto hlúpym krokom. Aby toho nebolo málo,  dva individuá zo severného lesíka začali chodiť večer očumovať nudistov. Momentálne to proste nefunguje. Minulý rok sa hovorilo aj o presťahovaní nudapláže na iné štrkovisko, ale o tom nemám žiadne aktuálne info. To je problém,  že v Batizovciach sú väčšina uzavretí introverti a nedá sa s nimi o ničom dohodnúť a nieto ešte niečo robiť.

Tak ja neviem. Čítam tu že skoro nikto tam nechodí. No keď tam idem, stále tam 2-3 kusy naholo sú. Prevažne muži bohužiaľ. Ja sa tým ženám ani nečudujem, nejasné pravidlá, neoznačená pláž, individuá, očumovači. Žiadna normálna žena sa na také miesto opalovať nepôjde, nie to ešte vyzlečená. Inak toho fajčiara som tam zažil tiež - pekne arogantný týpek. Proste to tam funguje ako tak - samospádom. Ako som už aj skôr písal, môžeme kľudne podebatovať čo by sa tam dalo vylepšiť, nejaké nápady by boli. Čo sa týka presťahovania plaže, veľmi nádejne to v tejto chvíli nevidím. Pláž by mala byť na južnej strane kôli slnku a veľa takých miest tam nie je. Bol som si to obzrieť ešte na jar. Možno na tých zadných jazerách pri batizoviach, no je to zasa relatívne blízko osady so spoluobčanmi. Takže tak, zatiaľ berme čo je , a ak je snaha, je čo zlepšovať. 

No veď ja som napísal 1-3, ty 2-3,  čo je podľa mňa stále málo a čo je ešte horšie, sú po samom, čiže akoby si tam bol sám. Mnohí z minulého roku už proste nechodia. 

Pridať nový komentár

  • Komentár prihláseného užívateľa sa zobrazí okamžite.
  • Komentár neprihláseného užívateľa sa zobrazí až po schválení (zvyčajne do niekoľkých hodín).