Fkk lokality

Pridal/a miroslav dňa

Zdravim vedel by mi niekto odporucit fkk lokalitu v rámci vychodného Slovenska kde by sa aj moja priateľka začiatočníčka cítila príjemne ?

Tu nieje až toľko možnosti , je tu Bukovec - ten je maličký ale príjemný ľudia a dobrá atmosféra ,tu musíš počítat s tým že ležíš jeden vedľa druhého. Šírava je.fajn ale v okolí sa veľa stavia - podľa mňa v blízkej dobe pláž zanikne. A máš ešte domasu ,je tam veľa kameňov vysoká tráva , takže súkromie ponúkne ale bez komfortu 

Tak ako píše Jaro.

Nudapláž Bukovec poznám najlepšie, takže tam dodám, že sa nemusíte báž, žeby ste si nenašli miesto. Minulý rok sme upravili a označili aj lúčku vedľa a problém s miestom teda nie je.  Ale ja osobne si myslím, že radšej ísť na pláž, kde je kopa žien ako niekde kde bude len pár ľudí, prípadne šikorko ďaleko nikoho.

Pokiaľ by jej ale skôr vyhovovala možnosť pár ľudí s tým, že možno bude jediná žena, tak nudapláž Dedinky môže byť to čo hľadáte. Je to bokom od všetkých, keď sme tam boli my, tak bolo 5-6 ľudí a je tam kopa miesta. Nevýhoda je chladnejšia voda ako na iných nádržiach. Ale ak je naozaj teplo, je voda OK všade. A samozrejme, je to na okraji Slovenského raja, takže sa to dá skúsiť aj popri túre.

Kedysi fungovala FKK Delňa (Prešov), veľmi pekne sa tam o to starala partia ľudí, ale aký je aktuálný stav neviem, ale určite sa niekto z ľudí čo to tam poznajú ozve a napíše tu.

Domaša, Šírava fungujú už dlho, ale osobne som tam nebol, takže k ním neviem povedať viac než to, že naozaj existujú ;-).

Kedysi fungujúca pláž na Geči už nexistuje, aj keď možno tam zopár nudistov roztrúsených v okoli jazera nájdeš, ale ak sa nenájde nejaká partia, ktorá by si tam čosi upravila a chodila na jedno miesto, tak v tom nejaký zmysel nevidím.

Batizovce/Svit... Osobne nepoznám nikoho kto tam bol, aj keď to nemusí veľa znamenať.

Moja rada je: "Zober manželku niekde, kde je kopa ľudí, lepšie 5minút rozpakov a pohodový deň medzi kopu ľudí a žien, ako byť na mieste, kde ledva niekto je a rozmýšľaš, či si tam správne a si z toho nesvoj celý deň."

Tiež odporúčam Bukovec. Keď je pekné počasie je tam pomerne veľa ľudí a je málo pravdepodobné že tam priateľka bude jediná žena. Ľudia čo tam chodia sú veľmi milí - je vidno že väčšinou sa už poznajú. Pláž je pekne upravená, je tam ohnisko s lavičkami a grilom (ak to v zime nikto nezničil), schody do vody, vstup do vody je vysypaný štrkom, takže človek po vstupe do vody nemusí chodiť po blate. Naozaj super. 

Pre nás jednoznačne bukovec je najlepší bol som aj pozrieť situáciu na delni myslím že je to raj honičov ktorých navyše pozorujú robotníci z najbližšej stavby . Ak by niekto vedel o inom mieste dajte typ .

Ahoj Paľo,

cesta na Bukovec je detailne popísane na stránke FKK BukovecPozri si časti (je to na konci stránky nad mapou): 

  • Ako sa dostanem na Bukovec?
  • Ako nájdem nudapláž?

Kľudne potom napíš recenziu a podeľ sa o svoj názor na túto nudapláž.

Veríme, že sa Ti tam bude páčiť,
Matúš

Stavby sú najväčšia hrozba nudapláží. Guľáška mala z roka na rok čoraz väčšie problémy a čo som videl fotografie, tak teraz tam nudisti už vraj úplne prišli o svoje územie.

Pridať nový komentár

  • Komentár prihláseného užívateľa sa zobrazí okamžite.
  • Komentár neprihláseného užívateľa sa zobrazí až po schválení (zvyčajne do niekoľkých hodín).