Rímske kúpele (Roman Spa) S.P.Q.R. Košice - Hotel Privilege

Pridal/a Matus dňa

Už pri vstupe je každý návštevník upozornený na to, že v saune je zakázané používať plavky. Na rozdiel od iných miest ktoré sme navštívili, je tento zákaz nie len formálny, ale sa aj dôsledne dodržuje. 

Sauna, respektíve saunový svet, v hoteli Privilege v Košiciach je jedno z najlepších miest ktoré sme navštívili. Sauna pozostáva z obvyklých typov sáun (Parná, Fínska, Infra, Bylinková), spŕch, ochladzovacieho bazéna a samozrejme, nesmie chýbať vedro. V saune je dostatok oddychových ležadiel a pre tých, ktorý si chcú vychutnať aj iné, než saunu je pripravená výrivka a relaxačný bazén. Samozrejmosťou sú "studničky" na vodu. 

Vstup detí je limitovaný na malú časť otváracej doby, takže v saune je príjemné ticho na skutočný relax. Návštevníci sauny sa správajú maximálne kultivovane a svojím správaním prispievajú k tomu, že sa sem určite budete radi vracať.

Priestory a vybavenie je nadštandardné, preto aj napriek mierne vyššej cene ide o vynikajúci pomer cena/výkon.

Web stránka s popisom, otváracími hodinami, cenníkom: https://privilege.sk/spqr/rimske-kupele/

Rozhodne odporúčam!

Matúš

Ludia sa tam bezne nahlas rozpravaju a to hlavne vo virivke. V nej zaroven ked na chvilu prestane virit uvidite na hladine mastnu vrstvu. Ludia sa pred vstupom do wellness nedostatocne alebo vobec neumyvaju. Tiez bezne zo sauny vojdu rovno do ochladzovacieho alebo normalneho bazena a svoj pot tam zmyju, pricom by sa mali najskor osprchovat. Uteraky nechavaju na lehatkach pri bazene a teda si tam nemozete lahnut. Ale to je v ludoch, nie chyba wellness.

Zdravim Vas. Hotel PRIVILEGE respektive kompletne cele wellnescentrum je vďaka covidu už od juna 2021 teda vyše roka kompletne zatvorene. Neexistuje ani stránka odkazujúca na nich www.spqr.sk

Je to pri kruháči, nad arénou? Ak áno, bol som pred mnohými rokmi. SUPER! Zdá sa, že webstránka už nefunguje. Zaniklo?

Pridať nový komentár

  • Komentár prihláseného užívateľa sa zobrazí okamžite.
  • Komentár neprihláseného užívateľa sa zobrazí až po schválení (zvyčajne do niekoľkých hodín).