Hrubá Borša ako náhrada za Guľášku v Senci

Pridal/a medúz dňa

Za majerom je bágrovisko a pláž v pravo dole bude pre FKK idélna a má dĺžku asi 70m. Kto sa pridá v máji 2024 ?

https://maps.app.goo.gl/2AeTwjnqgLGQhggn9

 

Z toho odkazu nie je jasné presné miesto potenciálnej pláže.Jazerá,resp. bagroviská sú tam vedľa seba tri.vedel by si to zadať presnejšie,GPS súradnice resp.označiť v mape?Ako pravidelný návštevníci Gulašky,kde to začína byť problém,by sme sa určite s manželkou pridali,ak by tam vznikla komunita podobná Guláške.

Ešte jedna náhrada Gulášky by bola celkom vhodná. Jazierko medzi Sencom a Recou. Pár krát sme tam s manželkou cez leto boli. Pri zadnom malom gulatom jazierku zvyknú kempovať cez víkendy kempisti presídlený z Gulášky. Takže keď sme tam boli cez víkend, bolo tam cca 15-20 naturistov. Videli sme viac krát,že prišlo auto a keď videli naháčov, tak sa otočili a odišli. Dokonca sa nám stalo,že sme tam boli sami s manželkou a keď niekto prišiel a videl, že sme nahý, otočil sa a odišiel. Voda sa síce s Guláškou nedá porovnať, ale komunita tam vzniká celkom slušná.

https://maps.app.goo.gl/S7D9xfvv8jRRiGBs7

V tej Borši sú tri jazierka. Mal som na mysli to najväčšie.  Tá NAŠA pláž je v pravom dolnom rohu tj. na juhovýchode.

Na severovýchode je hlavný prístup k handrovej pláži a k tej NAŠEJ sa dá odtiaľ dostať  buď pešo alebo na bike alebo dá sa  ísť aj autom dookola buď s pravej strany jazera alebo z ľavej strany jazera a zaparkujete za chrbtom tej juhovýchodnej pláže asi 30m od nej.  

Ak by ste si zvolili ľavú stranu obchvatu autom tak treba ísť cez polia a to tak že obídete aj tie dve menšie jazerá.

Pokiaľ som bol len sám tak som si obsadil len tie najmenšie plážičky ( v strede na severe,  alebo v ľavo na juhozápade )  lebo ak som sa uvelebil na tej NAŠEJ veľkej tak sa tam pridali aj handrári a keď ich bolo viac tak som odišiel.

Ak dáte vedieť keď tam pôjdete tak   tú NAŠU  skúsim  skoro ráno obsadiť ako FKK.  

 

Predpokladám že je to to väčšie obdĺžnikové jazero blízko cesty do Rece a že FKK by mohla byť na jeho južnej strane tj čo najďalej od cesty.

Dá sa tam prejsť  z FKK Guľáška na bike cez železničnú trať ? 

Pridať nový komentár

  • Komentár prihláseného užívateľa sa zobrazí okamžite.
  • Komentár neprihláseného užívateľa sa zobrazí až po schválení (zvyčajne do niekoľkých hodín).