Fkk Harčáš

Pridal/a Viper dňa

Zdravím vás prosím vás vie my niekto povedať ako to vyzerá na fkk pláži Harčáš.

Ďakujem

Stanislav S. (bez overenia)

Po, 26.07.2021 - 16:35

Harčáš je jedna velká katastrofa. Keď už tam človek ide, ako prvá vec je cesta okolo rómskej bytovky. Keď ju zbadáš, si na pochybách či auto nechať pod protipovodňovou hrádzou alebo si auto vziaž až k vode, čo je možné iba v prípade ak nevadia drobné oderky v laku. Teraz bola zvýšená hladina Dunaja a tak bola celá pláž a aj časť cesty zatoponá. Všade blato a špina. Ideálne prostredie je to iba pre komárov. Myslím, že harčáš čoskoro zanikne a bylo by dobré pripraviť úplne novú lokalitu pri Dunaji v blízkosti Komárna. na to treba aspoň 10 nedšencov... Nájdu sa?

Cesta na Harčáš je síce v zlom stave, ale vraj sa má renovovať. Autom sa dá ísť až k vode a ak niekomu vadí pár konárov trčiacich do cesty, treba zobrať záhradné nožnice a ostrihať ich. Niektorí návštevníci to robia, ale len občas.

Či je voda vysoká, zistíš na https://www.shmu.sk/sk/?page=1&id=hydro_vod_all&station_id=6849

Ak je stav Dunaja do 250cm, dá sa tam aj stanovať, nad 300cm začína byť problém.

A nie, Harčáš nezanikne, pláž tam je aj keď inde je už všetko pod vodou, slnko tam svieti, aj keď inde je už tieň a nie je to ľahko dostupné miesto, aby to zaplavili masy ľudí. A mám pocit, že odkedy sa o to miesto niektorí ľudia starajú, chodí tam viac normálnych ľudí.

Pridať nový komentár

  • Komentár prihláseného užívateľa sa zobrazí okamžite.
  • Komentár neprihláseného užívateľa sa zobrazí až po schválení (zvyčajne do niekoľkých hodín).