Pridal/a Zana dňa Ne, 10.09.2023 - 17:59 Ahojte, chodieval niekto toto leto na nudapláž Dedinky? Ďakujem za odpovede :) palcmanska masa cau Zana bol som tam uz niekolko krat ,celkom prijemne a nerusene miesto ,ak chces mozme sa stretnut Log in or register to post comments palcmanska masa Ja som tam tiež chodieval a taktiež aj na nahú turistiku v okolí.. :) Log in or register to post comments Palcmanska masa Ahoj, chodili sme tam s manželkou dosť často celé leto, ak by ťa konkrétne niečo zaujímalo kľudne napíš správu :) Log in or register to post comments Pridať nový komentár Vaše meno Téma Komentár Komentár prihláseného užívateľa sa zobrazí okamžite. Komentár neprihláseného užívateľa sa zobrazí až po schválení (zvyčajne do niekoľkých hodín). Pridať nový komentár595 zobrazení
palcmanska masa cau Zana bol som tam uz niekolko krat ,celkom prijemne a nerusene miesto ,ak chces mozme sa stretnut Log in or register to post comments
palcmanska masa Ja som tam tiež chodieval a taktiež aj na nahú turistiku v okolí.. :) Log in or register to post comments
Palcmanska masa Ahoj, chodili sme tam s manželkou dosť často celé leto, ak by ťa konkrétne niečo zaujímalo kľudne napíš správu :) Log in or register to post comments
palcmanska masa
cau Zana bol som tam uz niekolko krat ,celkom prijemne a nerusene miesto ,ak chces mozme sa stretnut
palcmanska masa
Ja som tam tiež chodieval a taktiež aj na nahú turistiku v okolí.. :)
Palcmanska masa
Ahoj, chodili sme tam s manželkou dosť často celé leto, ak by ťa konkrétne niečo zaujímalo kľudne napíš správu :)
Pridať nový komentár