Horná Streda?

Pridal/a Miro dňa

Poznáte niekto štrkovisko Horná Streda? Vraj sa tam občas vyskytujú nudisti a vyzerá to zaujímavo: https://sk.mapy.cz/s/3xy5S

A vyskytujú sa tam aspoň ženy hore bez? Nerada by som tam bola sama, sama s manželom jedine ak by tam nebolo veľa ľudí a našlo sa vhodné miestečko na opaľovanie, určite nie medzi davmi ľudí. A nudizmus by tam tolerovali, čo myslíte? Na deke a vo vode, samozrejme.

Čo sa týka parkovania, tak sa dá parkovať všade okolo celého jazera. Vytvoril som vám aj takú naivnú mapu. Prístup z diaľnice, prípadne od Piešťan som vám vyznačil červenou farbou. Opaľovať hore bez sa tam dá a aj zopár žien sa tam tak opaľuje. Modrou farbou som vám vyznačil, kde je vybudovaná piesková pláž a aj tam sa väčšinou opaľujú ženičky hore bez, z druhej strany sú skôr rodinky s deťmi.  Nudizmus na tomto jazere nula bodov. Nevidel som tam cez deň nudistu 30 rokov :) Na nuda sa tam chodia kúpať len večer a v noci partie mladých (stanujúcich), aj my sme chodili. Kto chce nuda, ide oproti cez kanál, vyznačil som to zelenou čiarou, k menším jazerám. Býva tam ale dosť veľa rybárov a aj voda nie je práve najčistejšia (oproti tomu veľkému jazeru, to je fakt čisté). Ja osobne chodím až na Váh, (vyznačené zelenou prerušovanou čiarou a nápisom FKK) a tam na konci je cca 100 metrový plac, kde sa vždy nájde pár nudistov. Aj keď som to nazval FKK, nie je to žiadna oficiálna pláž, skôr tolerovaná. Čistá pláž plná okruhliakov, niekde i piesok, voda čistá pramenitá z Váhu, v lete super osviežujúca, v zime super na otužovanie. Keď ležíte na pláži, sem tam preplávajú okolo splavovači Váhu na loďkách, pekne zamávajú a usmejú sa, ja im to vždy opätujem.

 

Súhlasím, že v týchto oblastiach je to super. Ja chodievam ku Váhu bližšie ku Piešťanom. Tzv. 2 prúdy. 

Suhlasim, miesto poznam a navstevujem uz par rokov, zvacsa cez vikend v sezone, osadenstvo velmi komorne. Dobra skusenost.

Ahoj Andrej,
Ja osobne parkujem pod dialnicnym mostom, ktory ide ponad Vah v Hornej Strede a peso mi to na palz trva cca 10 minut. Da sa vsak dostat autom az na plaz k Vahu, avsak v letnych mesiacoch je to prasna a nerovna cesta.. ak nechces vzdy umyvat auto, tak si to radsej prejdi peso. Ak budes chciet, mozeme tam niekedy v lete vybehnut.

Ďakujem za info. Pôjdem sa tam pozrieť a uvidím ako to tam vyzerá.  Ale myslím, že je to celkom   nádejná pláž, pretože je to ťažšie dostupné a tým sa eliminujú nechcenní návštevníci a na druhej strane je to bízko PN čiže pre ľudí z okolia  by to mohla byť dobrá náhrada za Ratnovce, kde už pláž upadla a na okolí žiadna nie je. Ak to tam bude dobré tak tam budem chodiť, pretže to mám celkom blízko a vedie tam aj cyklochodník čiže pre mňa ideálna kombinácia bicykel a plávanie :-), takže sa tam určite stretneme, prípadne môžme dať dokopy ešte nejakých ľudí a trošku to tam upraviť prípadne dať tam tabule aby to tam neosedlali rybári :-)

Andrej, nie je za co.
Uvidis sam, ked sa tam pojdes pozriet. Ja osobne ocenujem aj moznost najst si tam sukromne male plaze pre jeden, ci dva pary. Da sa tam tiez prechadzat sa po okolitej prirode iba tak na holo, aj ked treba pocitat s tym, ze obcas stretnes bicyklistov, psickarov, ci ludi, ktori splavuju rieku.

Pridať nový komentár

  • Komentár prihláseného užívateľa sa zobrazí okamžite.
  • Komentár neprihláseného užívateľa sa zobrazí až po schválení (zvyčajne do niekoľkých hodín).